sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Metsä miehelle-Forest man

Hyvää sunnuntaita. Minulla on monta miesten kortti tilausta, voi ne on minulle todella vaikeita, mutta rakastan tehdä haastavia juttuja. Tässä yksi tekemäni kortti, joka on miehelle joka täyttää 60 vuotta. Työskentelee metsässä ja musiikki mistä tykkää on Suomalainen artisti Jaakko Teppo. En löytänyt sopivia laulun sanoja koska en tunne miestä jolle kortti tulee. Tein sitten paperikäärön jossa on Jaakko Tepon elämästä teksti. Käärön päällä oleva teksti on hänen nettisivujen otsikko. Kuvan takaa nousee kuu tai aurinko.. jossa teksi : Ei ole väliä paljonko  täyttää. Tärkeää on osata hetket kaikki käyttää. 
Tämä ihana uusi teksti leima on suomalaisen Karita Vainion tekemä ..kaikki setissä olleet tekstit on todella ihania:) Muut kaikki jutut on kortissa vanhoja tuttuja minulle mutta tuo teksti leima ja myös taustan kuusi leima ovat uusia minulle:) Sienet on vanhasta asetelmasta;)
 Itse olen aika tyytyväinen valmiiseen korttiin:) Mitä mieltä  sinä olet?

Happy Sunday. I have many men order a card, they can be really difficult for me, but I love to do challenging stuff. Here's one I made a card that has a man who turns 60. Working in the woods, and music from the likes is a Finnish artist Jaakko Teppo. I could not find suitable words of the song because I do not know a man whom the card will be. I then onto paper with Jaakko Teppo's life in the text. The packet on top of the text is the title of his website. The rising behind the moon or the sun .. with latex: No matter how much fill. It is important to know how to use all the special moments.
This wonderful new text label is  made by Finnish Karita Vainio .. all in set texts were really lovely :) all the other stuff on the card the old familiar to me, but that text stamp and stamp the background of six are new to me :) Mushrooms is from the old design are;)


 In fact, I'm pretty pleased with the finished card :) What do you think?

Challenges:
http://magnoliadownunderchallenges.blogspot.fi/
http://tildastown.wordpress.com/
http://midweekmagnolias.blogspot.co.uk/
http://kortisto.blogspot.fi/

16 kommenttia:

 1. On kyllä upea kortti miehelle!

  VastaaPoista
 2. Hieno kortti.Olet oikeassa.Miehelle on paljon vaikeampa tehtä korttia kun tytöille,naisille. Mutta kaikki sunkortit on niin hienoja ja ihanasti sommiteltu.Minulle see viimeinen on haastava aina.
  Aurinkoista kevätä sinulle ;)

  Kati

  VastaaPoista
 3. Wautsi! Tämä on niin hieno!! Tykkään kovasti!! :)

  VastaaPoista
 4. This is such a unique idea great male card! Thanks for joining us at midweek magnolias! Hugs rebekah xx

  VastaaPoista
 5. Hieno!! -ja jälleen kerran paaaaaljon kaikkia kivoja yksityiskohtia!:)

  VastaaPoista

 6. Perfect card for a perfect person... Beautiful coloring and love those mushrooms... Thank you for playing with us at Tilda's Town...

  VastaaPoista
 7. Fantastic scene and design! Thanks for joining us at Tilda's Town and good luck! Delphine xx

  VastaaPoista
 8. Oi oi, nyt mä kyllä pyörryn, kuinka ihanan hurmaavan miehekäs kortti ja muutenkin niin upee kun vain voi

  VastaaPoista
 9. Wow Marika, this is fabulous!! Great work! Thanks for joining us at MDUC, hugs, Jane x

  VastaaPoista
 10. Hieno on! paljon katseltavaa! :)

  VastaaPoista
 11. Tosi hieno kortti. Löysin blogisi sattumalta kun etsiskelin improvisiota miehiseen korttiin. Olen yrittänyt löytää tuon magnolian miesleiman, tuloksetta. Tiedätkö mistä voisin sen hankkia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aija.. Oletko katsonut paperinauhasta?

   Marika

   Poista

Thank you for the comment. Have a happy day to you. A big hug: Marika